خیابان ملاصدرا، بالاتر از میدان شیخ بهایی،  بن بست مسعود، پلاک 2، واحد 19

خیابان ملاصدرا، بالاتر از میدان شیخ بهایی،  بن بست مسعود، پلاک 2، واحد 19

انواع آسفالت

مراحل اجرای آسفالت و آسفالتکاری  در تهران یا کرج و هر منطقه ای دیگر شامل بخش های مختلفی می شود که اجرای صحیح هریک از آنها، مستلزم رعایت استانداردهای تعیین شده و دقت کافی است، چراکه در غیر اینصورت نمی توان انتظار داشت سطح آسفالت شده از کیفیت و ماندگاری لازم برخوردار باشد و به طور حتم، پس از مدتی شاهد ایجاد ترک و یا جدا شدن بخش هایی از آن خواهیم بود. از این رو دقت و بهره گیری از یک تیم باتجربه و حرفه ای یکی از مهم ترین اقدامات جهت اجرای صحیح این عملیات می باشد و تنها در این شرایط است که می توان از کیفیت و دوام آسفالت، اطمینان حاصل کرد. در ادامه این مطلب، کلیه اطلاعات لازم در مورد مراحل اجرای آسفالت و آسفالتکاری را شرح خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مرحله زیر سازی

مراحل زیرسازی جاده یا آماده سازی سطح مورد نظر برای اجرای عملیات آسفالت، نخستین بخش از دستورالعمل اجرای آسفالت می باشد که شامل انجام اموری مانند شیب سازی، پل گذاری، جدول بندی و… بر روی سطح خیابان یا جاده است که از مهم ترین اقدامات جهت ایجاد یک بستر مناسب، پیش از آسفالتکاری به شمار می رود. برای اجرای این بخش، با استفاده از مصالحی مانند شن و سنگ ریزه مخصوص، سطح مورد نظر پوشانده شده و به وسیله گریدر صاف می شود. سپس با انجام آب پاشی و عبور غلتک از روی آن، سطح جاده یا خیابان برای مرحله بعدی آماده خواهد شد.

مرحله قیر پاشی

یکی دیگر از مراحل اجرای آسفالت کاری و آسفالت ، قیرپاشی است که توسط دستگاه قیرپاش روی سطحی که در مرحله قبل با استفاده از سنگریزه و شن آماده شد، قیر پاشیده می شود که علاوه بر پر شدن منافد و ایجاد سطحی یکدست، باعث چسبندگی بهتر آسفالت نیز می گردد. انجام این مرحله نیز نیازمند دقت، دمای خاص و رعایت استانداردهای لازم است.

مرحله آسفالتکاری

پس از انجام آماده سازی سطح و پاشیدن قیر، نوبت به مرحله اصلی این عملیات می رسد که این بخش خود در دو مرحله انجام می شود که ابتدا مقداری از آسفالت با استفاده از دستگاه فینیشر روی سطح آماده شده پخش می گردد که این لایه آستر نام دارد و سپس، لایه دوم به نام روکش اصلی نیز بر روی آستر کار، قرار گرفته و برای مرحله پایانی آماده می شود.